Assurantiën

De zekerheid van een betrouwbare organisatie.
Onze partner Ter Linden en Heijer Assurantiën  is al jaren actief in verzekeringen. De medewerkers van Ter Linden en Heijer Assurantiën  zijn goed geschoolde verzekeringsdeskundigen, getraind om risico’s nauwkeurig te kunnen inschatten. Een gedegen aanpak heeft ter linden en heijer gemaakt tot een solide particuliere- en zakelijke dienstverlener. Met een grote dosis kennis over branches en bedrijfsvormen. En met kennis over alle vormen van dreigende onheil, gevaren en mogelijke aansprakelijkheden. Deze kennis stellen wij graag tot uw beschikking.

Wij maken vooraf een risicoanalyse van uw bedrijf, of uw particuliere portefeuille. Deze analyse vormt de basis voor het bepalen van het benodigde verzekeringspakket. Verzekeringen worden uitsluitend ondergebracht bij gerenommeerde maatschappijen en schaden worden simpelweg snel uitbetaald.
Voor Ter Linden en Heijer Assurantiën  staat de klant centraal. Gezien onze kleinschaligheid kennen wij onze klanten persoonlijk. Wij stellen ons regelmatig op de hoogte van veranderingen binnen uw situatie en/of uw bedrijf en adviseren u over mogelijke wijzigingen in verzekeringswetten en nieuwe verzekeringsmogelijkheden.

Onze bedrijfsfilosofie is duidelijk. Met vakkundige medewerkers en een professionele organisatie staan wij onze relaties te allen tijde bij met goede adviezen, op maat gesneden polissen en snelle acties zodra zich calamiteiten voordoen. Zo geeft Ter Linden en Heijer Assurantiën inhoud aan het begrip service.