Van Eck en Van Rossum B.V. Vastgoedbeheer Noord-Holland

Vanaf 2015 is Van Eck en Van Rossum B.V. een samenwerkingsverband aangegaan met de Amsterdamse Maatschappij. Deze samenwerking is gericht op de continuïteit van onze dienstverlening en betreft o.a. de automatisering, huisvesting en personele inzet. Beide onderneming zijn thans gevestigd in het kantoor aan Oranje Nassaulaan 20 in Amsterdam.

Als eigenaar heeft u een direct telefoonnummer beschikbaar voor al uw vragen. Daarnaast hebben wij voor elke afdeling directe nummers beschikbaar, zodat u ook direct de betreffende persoon kunt spreken. Onze collega’s van de huuradministratie, verhuur en technische dienst blijven ter beschikking voor uw beheeraangelegenheden. 

Contactgegevens:
Bezoekadres                          : Oranje Nassaulaan 20, 1075 AN  Amsterdam
Postadres                                : postbus 7840, 1008 AA  Amsterdam
Tel. Algemeen                        : 020-676 07 88
Tel. Technische dienst          : 020-422 02 19 (spreekuur tussen 09.00 en 10.00 uur)
Tel. Verhuur                            : 020-423 58 36
Tel. Huuradministratie          : 020-428 07 46
Fax                                           : 020-622 95 20
E-mail Algemeen                   : info@amsterdamsemaatschappij.nl
E-mail Technische dienst    : td@amsterdamsemaatschappij.nl
E-mail Verhuur                      : verhuur@amsterdamsemaatschappij.nl
E-mail Huuradministratie    : huuradministratie@amsterdamsemaatschappij.nl
Website                                  : www.amsterdamsemaatschappij.nl

Onze afdeling verhuur vermarkt het aanbod, huurwoningen en commercieel onroerend goed, op o.a. Funda respectievelijk FundaInBusiness middels het NVM en VGM NL lidmaatschap. Ook huurders als expats kunnen we bedienen. Recentelijk hebben wij met de Makelaarsvereniging Amsterdam MVA een partnership overeenkomst gesloten met het ExpatCenter van de gemeente Amsterdam. Naast de standaard diensten van vastgoedmanagement en verhuurmakelaardij kunnen we tevens  taxaties, aan- en verkoop, of bouwbegeleiding verzorgen.

Op onze informatieve website wordt u uitgebreid geïnformeerd over de dienstverlening en het aanbod. Daarnaast worden nieuwsberichten en het aanbod gepubliceerd op www.twitter.com/huurinamsterdam.