Aankoop begeleiding

Als u een huis wilt kopen is goede begeleiding door een vertrouwde en deskundige makelaar, goud waard. Het gaat immers om uw woongenot en dat is méér dan een leuk huis in een leuke omgeving. Het gaat ook om veel geld en vaak hoge maandlasten. Een objectief advies van uw makelaar kan voorkomen dat uw woongenot jarenlang wordt verziekt, bijvoorbeeld door verborgen gebreken, achterstallig onderhoud, ongewenste activiteiten in de wijk of gewijzigde bestemmingsplannen, kortom te veel om op te noemen. Een huis kopen is een vak apart, daar moet je verstand van hebben, zoals uw makelaar van de Amsterdamse Maatschappij.

Amsterdamse Maatschappij gaat zorgvuldig en doelmatig te werk. Wij nemen om te beginnen, al uw wensen, prioriteiten en mogelijkheden uitgebreid met u door. Na deze eerste inventarisatie gaan wij voor u op zoek. Het woningaanbod wordt dagelijks nageplozen en van elk passend aanbod krijgt u bericht. U bepaalt zelf hoe u de informatie wilt ontvangen. Dat kan per telefoon of e-mail.

Als u belangstelling heeft voor een van de aangeboden woningen, organiseren wij een bezichtiging voor u, samen met een makelaar van ons kantoor. Deze adviseert u ter plaatse over de bouwkundige staat van de woning, de waarde en eventuele juridische aspecten die voor u van belang kunnen zijn. U krijgt dan een objectief inzicht in de kwaliteit van de woning en een realistische schatting van de aankoopwaarde. Als u daarna een bod wilt uitbrengen, zullen wij dat in goed overleg voor u doen en ook de onderhandelingen daarover voeren.

Is er overeenstemming over de prijs, dan zullen wij u adviseren en begeleiden bij het tot stand brengen van het koopcontract. Daarin worden alle afspraken vastgelegd die met de verkoper zijn overeengekomen en worden ook eventuele ontbindende voorwaarden opgenomen, bijvoorbeeld in het geval u nog geen zekerheid heeft over de financiering. Tot en met de overdracht bij de notaris kunt u rekenen op de begeleiding van Amsterdamse Maatschappij.

Amsterdamse Maatschappij ziet er op toe dat het hele traject, van zoekopdracht tot levering, vlot en probleemloos voor u verloopt. In elke fase kunt u rekenen op een betrouwbaar oordeel, professionele adviezen en achteraf geen onaangename verrassingen. Koop met zekerheid en schakel ons daarom tijdig in als uw makelaar!

Verkoop begeleiding

Amsterdamse Maatschappij kent de Amsterdamse woningmarkt als geen ander en is bekend met de meest recente prijsontwikkelingen.

Amsterdamse Maatschappij zal u op elk onderdeel van het verkoopproces adviseren en begeleiden. Onze ervaren makelaars nemen u het meeste werk uit handen. Vooraf wordt in overleg met u een vraagprijs afgesproken en inventariseren wij de roerende zaken die u eventueel wilt mee verkopen. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld. Daarin komen de verkoopstrategie en de presentatie van uw onroerend goed aan de orde. Nadat er duidelijke afspraken zijn gemaakt, wordt de verkoop van uw onroerend goed opgestart.

Amsterdamse Maatschappij plaatst om te beginnen uw woning op het geautomatiseerde landelijk uitwisselingssysteem van de NVM, FUNDA en MVA. Tevens melden wij uw woning aan op onze eigen website en informeren wij alle potentiële gegadigden uit het eigen klantenbestand, zodat in korte tijd alle informatie beschikbaar is voor geïnteresseerde woningzoekenden. Indien nodig plaatsen wij advertenties in de meest geschikte media. Amsterdamse Maatschappij maakt een zeer fraaie fullcolour brochure die aan alle belangstellenden zal worden toegezonden. Uiteraard ontvangen ook de kandidaten, die zich aanmelden voor een bezichtiging, een exemplaar.

Amsterdamse Maatschappij verzorgt ook de bezichtigingen. Onze makelaar zal potentiële kopers uitnodigen en rondleiden. Hij zal er alles aan doen om tot een goed verkoopresultaat te komen. Uiteraard zullen onderhandelingen over de verkoop in nauw overleg met u worden gevoerd. Met uw belang in ons achterhoofd verkopen wij uw woning voor een zo goed mogelijke prijs.

Zodra met een koper overeenstemming is bereikt, zorgt Amsterdamse Maatschappij ervoor dat alle gemaakte afspraken correct worden opgenomen in de koopakte. Tot en met de overdracht bij de notaris kunt u rekenen op onze professionele begeleiding.

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen willen wij u daarbij graag van dienst zijn. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op ons kantoor. Een afspraak kunt u maken door ons te bellen of via onze contactpagina.

Contactformulier

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen *
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring