Ter Linden en Heijer

Ons makelaarskantoor Ter Linden en Heijer bestond al decennia lang voordat we begin 2014 besloten de makelaarsaktiviteiten onder te brengen bij onze 'zuster' Amsterdamse Maatschappij. Voor u en voor ons veranderde hierdoor niets, behalve dan ons huidige nieuwe jasje. De medewerkers van Ter Linden en Heijer staan echter nog steeds graag voor u klaar. Ook door deze samenwerking hebben we onze jarenlange ervaring, brede en diepgaande kennis van het onroerend goed in groot Amsterdam in huis gehouden. Efficiëntie en nog kortere lijnen zijn door deze stap toegevoegd.

Amsterdamse Maatschappij is aangesloten bij de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA). Het lidmaatschap is een belangrijke aanvulling op onze eigen permanente marktverkenning, waardoor we uitermate goed op de hoogte zijn van vraag en aanbod in Amsterdam en omstreken. Wilt u zich verzekeren van deskundig advies over aan- of verkoop op de vaak ondoorzichtige Amsterdamse onroerendgoedmarkt, dan bent u dus bij Amsterdamse Maatschappij aan het goede adres.

Daarnaast is Amsterdamse Maatschappij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De eisen die aan dit lidmaatschap worden gesteld, zijn een garantie voor kwaliteit. Als lid van de NVM neemt ons kantoor deel aan het geautomatiseerde landelijk uitwisselingssysteem, waarin het aanbod van alle aangesloten NVM-leden is opgenomen. Onroerend goed dat door ons kantoor wordt aangeboden, krijgt daardoor automatisch ook landelijke aandacht.

Voor een nadere kennismaking met één van onze makelaars nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.